Vencon отзывы

5 из 5 ( 4 оценки ), просмотров: 1148

Адрес:

Отзыв об "Vencon" (адрес не был указан)

Телефон:

+380443372211

Описание:

Компанія Vencon - експерт з інженерних рішень для вашого будинку, квартири, офісу, торгового приміщення або іншого комерційного об'єкта. Тут можна якісно і ефективно вирішити питання, пов'язані з підбором, купівлею, доставкою і установкою систем опалення, кондиціонування, вентиляції, водоочищення, повітроочищення. Також в Vencon можна придбати з доставкою по всій Україні прилади для приготування гарячої води, кімнатні обігрівачі, зволожувачі повітря, сантехніку, електротехніку, інструменти та ін. Ви можете як просто купити товар в магазині Венкон, так і замовити повний комплекс послуг «під ключ» з супутнім сервісом встановлених агрегатів. Гарантія надається не тільки на товари, але і на монтажні роботи. Кожне замовлення комплектується відповідними документами та гарантійними талонами. У Києві та Одесі клієнти можуть відвідати оффлайн-магазини компанії і забрати потрібні товари самовивозом. Жителі інших міст України користуються послугами доставки.

Адрес : г.Киев ул. Академика Булаховского 2/1

График работы: пн-пт 10:00-19:00, сб 10:00-18:00

Все отзывы

Гость , 2024-03-21

0 согласны, 0 не согласны

Магазин від А до Я

Подобається що це не просто магазин, який продав і все. Вони ще й доставляють і встановлюють, і сервісом займаються. Це підкуповує та викликає довіру, що і товар вони продають якісний (бо хто ж захоче потім мати головний біль з вічним ремонтом гівняного товару). Та й на ринку вони вже досить давно і при цьому мають досить непогану репутацію.


Гость , 2024-01-29

0 согласны, 0 не согласны

Магазин с которым приятно иметь дело

Все четко. Все по договоренности. Никакой лишней самодеятельности. Мне такой подход нравится. Считаю, что именно так и ведут себя професионалы. Так что без угрызений совести рекомендую.


Гость , 2023-12-14

0 согласны, 0 не согласны

Задоволена зверенням.

Робила покупку в інтернет-магазині. Роблю ремонт у ванній кімнаті, тому купити мені потрібно було досить багато всього. І я дуже рада, що потрапила саме на цей сайт. По-перше, дуже якісно і інтуїтивно зрозуміло зроблений сам інтерфейс магазину. А навіть якщо щось не змогла швидко знайти в меню, то пошук працює коректно. По-друге, в одному місці я знайшла все, що мені було потрібно. Починаючи від бойлера, закінчуючи спеціальними фільтрами для води. І по-третє, там у них же замовила монтаж цього всього добра. І вийшло навіть дешевше, ніж у моїх ремонтників. І так я точно впевнена в тому, що збережеться гарантія. Так що я особисто в захваті від магазину.

Плюсы: Можна купити все в одному місці не за всі гроші світу та ще й монтаж одразу замовити.

Минусы: Хотілося б бути об’єктивною та написати хоч якість мінуси, але чесно, я їх просто не знайшла)


Гость , 2022-01-05

0 согласны, 0 не согласны

Неплохой магазин.

Перед тем, как купить, я не раз звонила консультироваться, все-таки не каждый день покупаю кондиционер. Ни разу не слышала какого-то недовольства, очень хорошо объясняют, что и как. Все-таки купила тот, который они порекомендовали, а не тот, который изначально хотела. Решила довериться профессионалам, тем более по бюджету он подошёл и им же его устанавливать. В итоге кондиционером очень довольна, функции выполняет хорошо.


Гость , 2021-11-22

0 согласны, 0 не согласны

Теплый пол

С появлением ребенка, стал вопрос обогрева пола в детской комнате. Первый этаж, сыро. Купили "теплый пол" на этом сайте. Когда все сделали и положили пол, я переживала, будет ли работать. Но все отлично, регулируется легко, супер.


Vencon , 2021-10-06

Данный комментарий был удален его автором