LinkCom отзывы

0 из 5 ( 0 оценок ), просмотров: 1253

Адрес:

Отзыв об "LinkCom" (адрес не был указан) м. Львів

Телефон:

+380(080)03-56-760

Описание:

Якщо ви мрієте про швидку та безперебійну роботу домашньої мережі у Львові, провайдер LinkCom — саме те, що вам потрібно. З 2009 року ми надаємо послуги підключення до мережі для корпоративних та індивідуальних клієнтів, а також здійснюємо професійне обслуговування інтернет-обладнання. У будь-який час ви можете зв’язатися з нашими майстрами та отримати кваліфіковану допомогу. Ми знаємо, якого клопоту у 21 столітті завдає повільне з’єднання чи раптове відключення інтернету. Тож забезпечуємо швидкісне підключення та стабільну роботу мережі. Кожен клієнт буде приємно здивований вигідними тарифами та вартістю послуг.

Все отзывы

Гость , 2023-03-02

0 согласны, 0 не согласны

Всім раджу даного провайдера

Користуюсь інтернетом цього провайдера рік.Послугами цілком задоволений. Навіть без світла ви маєте можливість користуватися інтернетом.а. Крім того новим абонентам є можливість отримати бонус 250 грн.(акція для друга) для цього у Вашому кабінеті активізуйте мій код 245911 і Ви і я отримаємо бонусні 250 грн.на рахунок. Активувати його потрібно протягом 7-ти днів після підключення або можете зразу попросити монтера це зробити щоб вони використались на оплату першого платежу за інтернет.


Борислав Васюк , 2022-05-11

0 согласны, 0 не согласны

LinkCom, Інтернет-провайдер

Інтернет-провайдер у Львові систематично вдосконалює якість своїх послуг, збільшуючи пропускну здатність каналів, постійно працюючи над впровадженням новітніх технологій, відкриваючи перед абонентами величезну кількість можливостей і надаючи незмінно якісну послугу для розвитку, спілкування, відпочинку та роботи